Speltips handbolls-VM 14 jan

/, Speltips/Speltips handbolls-VM 14 jan

Speltips handbolls-VM 14 jan

Sverige ställs mot Angola kl. 20.30 ikväll men det är inte där vi hittar det bästa spelvärdet för dagen.

Tunisen – Chile kl. 15.00

Tunisen är ett klart bättre lag än Chile och även om man förlorade med 14 bollar mot Danmark visade man ändå upp en godkänd offensiv. Det finns en del kvalite i laget som Chile inte kan mäta sig med. Det finns spelare från högstadivisionen i Frankrike och Tyskland, där vi bland annat återfinner Chourief som gjorde fem mål mot Danmark.

En bra värdemätare är att se hur Chile spelade mot Danmark i premiären. Man förlorade nämligen med 23 bollar vilket får ses som ett stort svaghetstecken. Däremot vann man mot ett överskattat Österrike och just därför får vi idag ett fint odds på Tunisen.

KLICKA HÄR för att spela Tunisen -3,5 mål till 1,60 hos Fastbet – ingen registrering och uttag inom 5 minuter.

Spanien – Japan kl. 20.30

Det här två av mästerskapets mest offensiva lag. Det är som svängdörrar i försvarsspelet och det kanske inte är så konstigt när det gäller Japan. Spelarna är små och kvicka vilket gör dem till ett effektivt kontringslag men att vara kort i försvarsspelet är knappast någon fördel.

Spanien har gjort 32 och 31 mål i sina två öppningsmatcher och Japan har kastat in 27 respektive 28 mål i sina. Vi kan förutsätta att det snittet håller i sig och spelar därför över 59,5 mål till 1,68.

Spelet lägger vi i vanlig ordning hos Fastbet som har bra odds och genomför uttag på mindre än 5 minuter.

Speltipsen är hämtade från vår samarbetssida Oddsia.se

Facebook Comments
2019-10-30T18:48:58+00:00