Speltips Handbolls-VM (15 jan)

/, Nyheter, Speltips/Speltips Handbolls-VM (15 jan)

Speltips Handbolls-VM (15 jan)

En smörgåsbord med matcher att sätta tänderna i och vår spelexpert har gjort sina val. 

Ryssland – Brasilien 

Ryssland tog chockartat en poäng av Tyskland och har nu ett jätteläge att ta sig vidare till mellanrundan. Ska man bränna den chansen mot ett charmigt sambaspelande Brasilien? Nej, det tror vi inte.

Spela Ryssland till 1,54 HÄR

Saudiarabien – Tunisen

Det finns bara ett lag som har sämre målskillnad är Korea och det är Saudi. Man har nummer Al-Salem som kastat in 16 mål på tre matcher vilket är klart godkänt med i övrigt är det ett oorganiserat lag. Tunisen med klart högre klass i truppen men förstamålvaket saknas så vi tror på många mål.

Spela över 55.5 mål HÄR

Korea – Seriben

Serbien är verkligen inte bra och Korea har faktiskt inte gjort bort sig så här långt. Man har täckt sin handikapplina i samtliga tre matcher. Båda lagen är mer eller mindre borta från avancemang från gruppen och det bäddar för lite öppnare spel.

Över 57,5 mål är troligt. Lägg spelet här.

Norge – Chile

Envägstrafik i den här matchen och det är svårt att säga hur stort Norge vinner. Inget spel.

Tyskland – Frankrike

Trots hemmaplan för Tyskland är det Frankrike som är favoriter i den här matchen. Två duktiga försvar och två anfall som gillar att hålla i bollen. Under 52.5 mål är mycket troligt här.

Österrike – Danmark

Österrike har varit en besvikelse så här långt och lär få enorma problem även mot Danmark. Lite för låga odds för att det ska vara värt något spel i den här matchen.

Alla speltips är skriva av rekare från Oddsia.se

Facebook Comments
2019-10-30T18:50:20+00:00